Livrare și plată

1. Modalități de livrare

Produsele vândute pe site-ul www.dragosiordanescu.ro sunt materiale digitale, drept urmare nu necesită transport. Trimiterea se va face automat pe mail în momentul confirmării plății efectuate cu cardul.

Exită și varianta optării livrării prin Fan Courier, iar prețul transportului este afișat în momentul finalizării comenzii. În acest caz regimurile vor fi imprimate pe foi A4, ambalate în plic și livrate. Această operațiune include costuri suplimentare care vor fi afișate în momentul finalizării comenzii.

În cazul în care destinația clientului este în afara ariei de acoperire Fan Courier, clientului i se va comunica telefonic prețul transportului inlcuzând și taxa pentru kilometri suplimentari. 

2. Modalități de plată

Pentru achiziționarea produselor în format digital (PDF) cât și format fizic (foi A4) plata se va efectua exclusiv cu cardul online. În condiții excepționale și la cererea expres a clientului plățile se pot efectua și prin ramburs la livrare sau ordin de plată.

3. Timpul de livrare

În cazul produselor digitale, livrarea se face aproape instant (max. 10 minute) după momentul confirmării plății cu cardul.

Pentru produsele livrate în format fizic, comenzile sunt preluate și procesate de luni până sâmbătă în intervalul orar 8:00 – 18:00. Comenzile plasate în timpul săptămânii până în ora 13:00, respectiv sâmbăta până în ora 11:00 vor fi predate curierului în aceeași zi, iar timpul de livrare standard este de 1-2 zile lucrătoare.

4. Politică de returnare a produselor

Din cauza naturii produselor vândute pe site-ul www.dragosiordanescu.ro, mai exact produse digitale, care pot fi copiate de către client și apoi returnate cu restituirea sumei plătite, produsele nu pot fi returnate, de aceea vă recomandăm să citiți cu atenție descrierea de pe pagina fiecărui produs, iar dacă aveți nevoie de informații suplimentare, să nu ezitați să ne contactați la adresa de mail iordadragos@gmail.com sau pe WhatsApp, înainte de a iniția o comandă.

5. Livrarea gratuită

La achiziționarea a două regimuri alimentare/tratamente naturiste în aceeași comandă și la optarea pentru livrarea prin curier, veți beneficia de livrare gratuită.

×