Termeni și condiții

1. Informatii administrator și magazin online

În vederea vânzării online de regimuri și tratamente natuiste, ne identificăm fiscal prin Întreprinderea individuală Iordănescu Dragoș-Iulian, cu sediul în loc. Roman, jud. Neamț, str. Toma Stelian, Nr. 8, C.U.I. 42250207, Nr. reg. Com. F27/108/12.02.2020. Adresa website-ului nostru este www.dragosiordanescu.ro. Site-ul www.dragosiordanescu.ro este administrat de către Iordănescu Dragoș Iulian. În vederea oferirii de consultații și diagnoză prin iridoscopie ne identificăm fiscal prin Terapeut Iordănescu G. Dragoș Iulian, cu sediul în Roman, str. Toma Stelian, nr. 8, jud. Neamț, înregistrat la Ministerul Finanțelor Publice, Agenția națională de înregistrare fiscală sub numărul 1352/21.01.2019, având CIF 40470001.

2. Acceptare TCGV

Administratorul vă ofera accesul în magazinul online și utilizarea acestuia, sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor termeni și condiții. Prin accesarea, utilizarea, obținerea sau achiziționarea oricărui produs, conținut, date, materiale, informații sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastră sunteți de acord să respectati acești Termeni si Condiții. Administratorul își rezervă dreptul de a completa sau modifica orice informație din magazinul virtual fără a anunța în prealabil utilizatorii site-ului.

3. Drepturi de autor

Vizitatorul/Cumparatorul înțelege dreptul de proprietate intelectuală și nu va descărca/utiliza conținutul magazinului online www.dragosiordanescu.ro, imagini, descrieri, elemente grafice, fără acordul scris al administratorului întrucât reprezintă proprietatea administratorului, fiind apărat de legea dreptului de autor și de legile referitoare la proprietatea intelectuală și industrială. De asemenea, regimurile și tratamentele naturiste cumpărate de pe acest site sau primite prin email nu se pot multiplica, distribui, copia sau publica fără acordul în scris al autorului care este Terapeut Iordănescu G. Dragoș Iulian.

4. Perfectarea contractului la distanță, valabilitate

Odată cu lansarea comenzii pe magazinul online www.dragosiordanescu.ro, cumparatorul acceptă comunicarea prin e-mail sau telefon prin care administratorul își derulează activitatea.

Prezentul contract la distanță intră în vigoare în momentul confirmării comenzii de către administrator. Confirmarea se efectuează verbal (telefonic) sau electronic (e-mail, SMS).
TCGV magazinului online www.dragosiordanescu.ro stau la baza contractului astfel perfectat.

Administratorul nu consideră sub nici o formă o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract.

Cumpărătorul devine proprietarul mărfii după confirmarea plății, în cazul plății prin OP sau card respectiv după efectuarea plății și semnarea documentelor de transport în cazul livrării prin curier cu plată ramburs.

5. Prețuri, modalitati de plată, facturare

Prețurile sunt afișate pe pagina dedicată fiecarui produs, conțin TVA și nu includ cheltuielile de livrare decât dacă este specificat în mod expres acest aspect sau se oferă ca și bonus pentru comenzile mari. În cazul în care prețul nu este afișat, veți avea posibilitatea de a cere o ofertă iar un operator vă va comunica prețul în cel mai scurt timp posibil.

Prețul produsului comandat este cel afisat la data plasării comenzii.

Prețul imprimat pe factură este același cu cel transmis de operatori în momentul confirmării comenzii.

Prețul produselor din magazinul online www.dragosiordanescu.ro poate fi diferit de cel din magazinele fizice.

Modalitațile de plată sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii.

6. Stocuri

Produsele sunt disponibile în stoc atunci când acest lucru este specificat în dreptul fiecărui produs în parte. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate. Clienții sunt informati corect, conform termenilor și condițiilor, de disponibilitatea produselor comandate înainte de confirmarea livrării. Rareori, pot aparea erori de comunicare în acest sens.

7. Reclamații

Pentru orice reclamație sau sesizare vă rugăm să ne contactați la adresa de mail iordadragos@gmail.com.

×