Programare

Programează o consultație online

Despre consultație și diagnoză

Consultațiile includ întrebări adresate pacientului despre stilul de viață, suferințe, afecțiuni și alte nelămuriri legate de aceste subiecte. După finalizarea consultației veți primi un chestionar digital, pe care îl veți completa și trimite. Vi se vor cere unele analize de laborator (nu în toate cazurile), iar ulterior concluzia consultației va fi formulată și trimisă pe emai-ul pacientului de către Terapeut Iordănescu Dragoș.

Pentru a vă programa pentru o consultație online, va trebui să completați formularul din dreapta paginii, să bifați motivul programării „Doresc o consultație…” și să-l trimiteți. Veți primi o confirmare de primire pe adresa de email furnizată.

După ce ați completat formularul și ați primit confirmare pe adresa de email furnizată, veți fi contactat pe WhatsApp și pe adresa de email în legătură cu data și ora în care va avea loc consultația online.

Odată cu primirea înștiințării despre data și ora consultației veți primi și un link de plată, pe care atunci când îl accesați vă va trimite către o pagină a procesatorului de plăți online. Plata se face în maximum 48 ore de la primirea înștiințării. Neplată conduce la anularea automată a programării.

Da. Mă puteți contacta pe WhatsApp sau pe adresa de email iordadragos@gmail.com pentru a stabili altă dată pentru consultație.

Da. Consultațiile se pot anula, iar suma plătită se va restitui integral în contul bancar din care s-a efectuat plata. Totuși, încercați, vă rog, să efectuați anularea programării cu maximum 48 de ore înainte de data comunicată.

Efectuați mai întâi o programare, completând formularul din dreapta paginii, bifând opțiunea „Doresc o diagnoză prin iridoscopie”. După ce veți trimite formularul, veți primi un mesaj, pe adresa de email furnizată, cu intrucțiunile pentru efectuarea fotografiilor, pe care le veți comunica specialistului care le efectuează (din centrul de fotografie). Pentru a obține o analiză prin iridoscopie este necesar ca pacientul să furnizeze două fotografii de înaltă calitate a ochilor, cu specificațiile „ochi stâng” și „ochi drept”. Fotografiile se vor face în orice centru de fotografie și prelucrare a imaginilor (Copy Center) din localitatea dumneavoastră. 

Plata se face similar ca la consultațiile în nutriție și medicină complementară. După ce veți trimite fotografiile cu ochii dumneavoastră, veți primi un link de plată, care, după accesare, vă va trimite către pagina procesatorului de plăți online. Plata se face cu cardul de credit sau prin virament bancar. După efectuarea plății veți fi contactat pe WhatsApp pentru a vă comunica data finalizării inerpretării imaginilor furnizate. De regulă, în maximum 48 de ore, veți primi pe email rezultatele.

Formular programare

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nume complet
Introdu adresa de e-mail
Introdu numărul de telefon
Care este motivul programării?
Alege un motiv pentru programare

×